Un aperitiv foarte usor de preparat si delicios. Este o reteta de post si pentru cei care sunt vegetarieni.

🍽 Porti : 4
⏲ Timp de preparare : 20 minute
Ingrediente :
- 500 g năut din conservă
- 1 linguriță susan sau pastă de susan
- 2-3 lg zeama de lămâie
- 2 căței usturoi
- 6 lg ulei de măsline
- după gust sare
Mod de preparare :
Scurgem năutul și păstrăm puțin din zeamă. Încercăm să curățăm coaja care o are, dacă reușiți și aveți răbdare 😊.
Punem năutul în vasul robotului cu toate ingredientele și vreo 4 lg zeama de la năut.
Dăm drumul la robot și treptat adăugăm uleiul de măsline.
Gustați de sare și zeama de lămâie.
Serviți cu legume crude sau pe pâine prăjită 😊.
Vă doresc poftă bună.
Bună!! 
Iţi multumesc pentru vizită! Comentariile sunt bine-venite. 
Dacă îți plac şi te-au inspirat preparatele mele, poți sa ma urmaresti pe pagina de facebook “Gatesc cum imi place”, iar dacă vrei sa primești rețetele mele, imi poți da un Follow (e important sa iţi scrii adresa de e-mail daca vrei sa primesti noile retete). 
Deasemenea ma gasesti si pe Instagram si You tube .
Like this:
Like Loading...
Related
Published by gatesccumimiplace
Pasiunea mea pentru gatit am descoperit-o de mai bine de doi ani, deși cred că talentul era dinainte. Ador sa fac prăjituri și torturi dar în special îmi place sa le decorez deși nu am făcut nici un curs. Am exersat rețelele și astfel din greșelile făcute am invatat sa le fac până când preparatul a fost pe placul meu și al familiei.
În urma cu doi ani mi-am creat acest blog , aici a început povestea mea unde începusem sa îmi scriu rețetele mele personalizate. “Împinsă” de la spate de preferințele familiei mele legate de mancare, am început ușor ușor sa prind curaj în ale gătitului și astfel am adaugat un plus de savoare în rețete. În acest fel, reușeam sa îmi multumesc familia, dar și pe cei care ne călcau pragul casei iar la final eram mulțumită și încântată vazand că preparatele mele erau apreciate.
La început am fost sceptica, indiferent pentru cine am gătit, familie, prieteni sau doar pentru mine, mereu am avut o temere ca la final va fi un dezastru culinar. Nu a fost mereu perfect, însă familia mi-a fost mereu alături . Nu mai spun cat de mult îmi creștea inima, atunci cand prajitura făcută cu drag pentru ei era un dezastru iar fetele mele mâncau cu plăcere din ea spunând cat de gustoasa e. Era poate, cea mai mare încurajare pe care o puteam primi, astfel că încercările mele de a face o reteta gustoasa dar si aratoasa pe farfurie nu erau în zadar.
As putea spune că imaginația și creativitatea sunt “ingredientele” mele secrete pentru a avea o rețetă de succes și inevitabil le-am folosit din plin, de multe ori fără sa îmi dau seama cat de usor aceste “ingrediente” pot fi cheia spre succes.
Ma găsiți și pe canalul meu de YouTube
Dar si pe instagram .
View all posts by gatesccumimiplace