Aperitiv, Cu legume, De post, Vegan

Hummus

Un aperitiv foarte usor de preparat si delicios. Este o reteta de post si pentru cei care sunt vegetarieni.

🍽 Porti : 4

⏲ Timp de preparare : 20 minute

Ingrediente :

  • 500 g năut din conservă
  • 1 linguriță susan sau pastă de susan
  • 2-3 lg zeama de lămâie
  • 2 căței usturoi
  • 6 lg ulei de măsline
  • după gust sare

Mod de preparare :

Scurgem năutul și păstrăm puțin din zeamă. Încercăm să curățăm coaja care o are, dacă reușiți și aveți răbdare 😊.

Pas rețetă Hummus 1 fotografie

Punem năutul în vasul robotului cu toate ingredientele și vreo 4 lg zeama de la năut.

Dăm drumul la robot și treptat adăugăm uleiul de măsline.

Gustați de sare și zeama de lămâie.
Serviți cu legume crude sau pe pâine prăjită 😊.
Vă doresc poftă bună.
Pas rețetă Hummus 2 fotografie

 

Bună!! ❤😊  Iţi multumesc pentru vizită! Comentariile sunt bine-venite. 😉😍 Dacă  îți plac şi te-au inspirat preparatele mele, poți sa ma urmaresti  pe pagina de facebook “Gatesc cum imi place”,   iar dacă vrei sa primești rețetele mele, imi poți da un Follow (e important sa iţi scrii adresa de e-mail daca vrei sa primesti noile retete). 😊😉 Deasemenea ma gasesti si pe Instagram si You tube .

Leave a comment