Un fel principal foarte gustos și apreciat de toată lumea. Alături de un pireu de cartofi și o salată este minunat. Trebuie sa îl încercați.😊

Ce ingrediente aveți nevoie? Ingrediente simple, care vor da savoare acestui preparat.
- 700g piept de pui
- 200g felii de cașcaval
- 200g șuncă prestată
- 300g făină albă
- 300g pesmet
- 5 ouă
- sare
- piper
- usturoi praf
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare :
Feliem pieptul de pui, nu trebuie sa fie egale, feliile pot fi și îmbinate. 😉
Il condimentăm cu sare, piper și puțin praf de usturoi.
Pregătim rulourile : luam felii de piept de pui și așezăm 1-2 felii de șuncă presata și 1-2 felii de cașcaval (depinde cât de subțiri sunt).
Batem ouăle cu sare și piper. Condimentăm pesmetul și făină cu puțină sare, piper și praf de usturoi.

Luăm pe rând câte un rulou și îl trcem întâi prin făină, ou și pesmet. Dacă doriți o crustă mai groasă, mai faceți o dată acest procedeu.

Prăjim pe toate părțile rulourile, la foc potrivit și le scoatem pe șervețele absorbante.
Serviți calde.

Poftă bună!!
Alte rețete cu piept de pui:
“Ruladă din piept de pui ”

“Piept de pui cu ardei la cuptor”

“Ruladă din piept de pui cu galbiori”

“Piept de pui la tigaie”

“Pifteluțe din piept de pui la cuptor”

“Pifteluțe din piept de pui cu hribi”

“Crochete din piept de pui”

Bună!! 🙂 🙂 Iţi multumesc pentru vizită! 🙂 Comentariile sunt bine-venite. 🙂 Dacă îți plac şi te-au inspirat preparatele mele, poți sa ma urmaresti pe pagina de facebook “Gatesc cum imi place”, iar dacă vrei sa primești rețetele mele, imi poți da un Follow (e important sa iţi scrii adresa de e-mail daca vrei sa primesti noile retete). 😉 😉
Like this:
Like Loading...
Related
Published by gatesccumimiplace
Pasiunea mea pentru gatit am descoperit-o de mai bine de doi ani, deși cred că talentul era dinainte. Ador sa fac prăjituri și torturi dar în special îmi place sa le decorez deși nu am făcut nici un curs. Am exersat rețelele și astfel din greșelile făcute am invatat sa le fac până când preparatul a fost pe placul meu și al familiei.
În urma cu doi ani mi-am creat acest blog , aici a început povestea mea unde începusem sa îmi scriu rețetele mele personalizate. “Împinsă” de la spate de preferințele familiei mele legate de mancare, am început ușor ușor sa prind curaj în ale gătitului și astfel am adaugat un plus de savoare în rețete. În acest fel, reușeam sa îmi multumesc familia, dar și pe cei care ne călcau pragul casei iar la final eram mulțumită și încântată vazand că preparatele mele erau apreciate.
La început am fost sceptica, indiferent pentru cine am gătit, familie, prieteni sau doar pentru mine, mereu am avut o temere ca la final va fi un dezastru culinar. Nu a fost mereu perfect, însă familia mi-a fost mereu alături . Nu mai spun cat de mult îmi creștea inima, atunci cand prajitura făcută cu drag pentru ei era un dezastru iar fetele mele mâncau cu plăcere din ea spunând cat de gustoasa e. Era poate, cea mai mare încurajare pe care o puteam primi, astfel că încercările mele de a face o reteta gustoasa dar si aratoasa pe farfurie nu erau în zadar.
As putea spune că imaginația și creativitatea sunt “ingredientele” mele secrete pentru a avea o rețetă de succes și inevitabil le-am folosit din plin, de multe ori fără sa îmi dau seama cat de usor aceste “ingrediente” pot fi cheia spre succes.
Ma găsiți și pe canalul meu de YouTube
Dar si pe instagram .
View all posts by gatesccumimiplace
1 thought on “Cordon bleu”